Menyasszonyi szettek

Emlékszem, amikor készültem a nagy napunkra. Már 7 éve. Mindent tökéletesre szerettem volna. Az előkészületekkel eltöltött időt izgalom és álmodozás járta át. Elképzeltem magam előtt, hogyan fog mutatni együtt a ruhám és a csokor, a ruhám és a választott színek, a ruhám és a hosszas keresgélés után kiválasztott ékszer. 
A legfontosabb pedig ami a fejemben járt, hogy a lehető legszebb legyek életem Szerelme előtt, abban a bizonyos pillanatban amikor először meglát Menyasszonyként, fehér ruhában. 
Az Ő Menyasszonyaként, földig érő fátylam alól feltekintve...

... a sminkem, a hajam és a tökéletes ékszer keretezze arcom, mert elég egyetlen apró félresikerült részlet és a varázslat elreppen és helyébe csalódás és kétségbeesés költözik, hogy mit ronthattam el.

A Suzy Pálházy Sujtás ékszerek különlegessége, hogy a ruhához finoman idomulva, a kívánt színvilággal keretezik a menyasszony arcát, ruhájának vonalát, legyen szó akár fülbevalóról, nyakékről, karkötőről vagy bármely kiegészítőről. Örök emléked marad, melyet újra és újra hordhatsz, és biztosíthatlak róla, hogy minden alkalommal amikor újra felveszed, Férjed tekintetében is közös életetek egyik legszebb pillanata fog újra és újra megcsillanni. Mert ezek a különleges, kézzel készített darabok emlékkapszulaként végig kísérik majd életed napjait.

Koszorús lányok kiegészítői

Napjaink kifinomult ízlésű hölgyeinek fontos, hogy esküvőjük napján a látvány összhangban legyen. A Menyasszonyi ruha, a csokor, a színek, a koszorúslányok ruhái, illetve azok színei, még a kísérő csokrok is, esetleg az Örömanyák kiegészítői. Egyrészt ez rengeteg költséget is jelenthet az ifjú párnak, másrészt a koszorúslányok sem mindig vágynak az összhangra.
Azonban egy közösen megtervezett, a Menyasszony megjelenésével harmonizáló Suzy Pálházy Sujtás kiegészítő, amit más alkalomra is viselhetnek, mindenki számára kedvelt megoldás lehet. Választhattok azonos színekből álló, de mégis saját személyiségre szabott kiegészítőt vagy akár teljesen egyformát, ezzel is finoman idomulva a Menyasszony megjelenéséhez.

A rendelés menete

Ha már tudod, hogy milyen ékszert szeretnél, a következő lépés, hogy megbeszéljük az ékszer méretét. Nyaklánc esetében, hogy medálos, közép motívumos vagy teljes épített legyen-e.
  • Ezek után kitérünk a zsinórok színére – több színű vagy teljesen monochrom is lehet.
  • A következő megbeszélendő dolog, hogy milyen középponti ásványt vagy díszkövet szeretnél – szín és forma, csillogjon-e vagy inkább matt hatás a cél.
  • Ha nyakéket szeretnél, szükségem lesz az elkészítéshez a kívánt hosszra, ha karkötőt, akkor pedig a csuklóméretre.
  • Az egyedileg tervezett ékszereket előre megrajzolom, amit el is küldök neked mielőtt belekezdek az elkészítésbe.
  • Egy-egy darab elkészítése több órás folyamat, hiszen minden zsinórt és követ kézi varrással rögzítek a helyére, ezzel is az ékszer tartósságára törekedve.
  • Az ékszerek kérhetőek teljesen fémmentes kapcsokkal és akasztókkal, ennek szükségességét jelezd kérlek időben.
  • Az ékszerek hátlapja hasított bőr, mely kellemes tapintás viselet közben és látványában is esztétikus.